PESTE 1000 DE COPII AU VENIT SĂ LE UREZE LA MULŢI ANI POLIŢIŞTILOR MARAMUREŞENI

Peste 1000 de copii au venit azi să sărbătorească împreună cu poliţiştii maramureşeni Ziua Poliţiei Române, pe platoul din Piaţa Revoluţiei, din municipiul Baia Mare.

Azi, 23 martie, poliţiştii maramureşeni au sărbătorit alături de cetăţeni 195 de ani de atestare documentară.

Criminalişti, luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, poliţişti rutieri şi de prevenire s-au pregătit pentru a le dezvălui copiilor câteva din tainele muncii lor. Vizitatorii au putut urca în autospecialele poliţiei rutiere sau pe motocicletă, s-au amprentat şi au putut vedea îndeaproape echipamentele de care dispun mascaţii. Sirenele poliţiei au răsunat azi doar pentru bucuria copiilor care au fost deosebit de încântaţi să fie pentru câteva clipe poliţişti rutieri.

Poliţiştii de ordine publică au venit împreună cu colegii lor de echipă, câinii de patrulare şi câinii de urmă şi au prezentat mai multe exerciţii demonstrative de imobilizare a unor infractori periculoşi. A fost punctul culminant al unei zile pline de emoţii atât pentru poliţişti cât şi pentru toţi copiii care au venit ne să ureze La Mulţi Ani!

La final, într-o atmosferă plină de bucurie şi entuziasm, copiii au lansat spre cer baloane albastre, odată cu toate gândurile lor frumoase.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.