Peste 2 milioane de lei, în 2014, pentru proiectele din Vadu Izei

Două proiecte au primit suplimentări ale finanțării în Vadu Izei. Este vorba despre alimentarea cu apă potabilă și canalizare, unde suplimentarea acordată a fost de 530.000 de lei, iar totalul anului 2014 de 1.250.000 de lei, și modernizarea și reabilitarea drumului comunal 11 (DC 11), aflat între Valea Izei și Valea Stejarului, unde s-a acordat o suplimentare de 200.000 de lei și un total al acestui an de 800.000 de lei.

”Nu mi-am ascuns niciodată simpatia față de domnul primar, Petru Vlașin și aparatul administrativ din primăria Vadu Izei, oameni de nădejde, fără de care sunt convins că aceste sume de bani pe care Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice le pune la dispoziția comunității nu ar fi putut fi absorbite. Suntem aproape de finalizarea acestor două obiective mari: 5 km de drum comunal pe Valea Stejarului și câțiva kilometri de aducțiune de apă și canalizare. Sunt convins că, prin profesionalismul de care dau dovadă cei din Vadu Izei, vom reuși promovarea unui nou proiect finanțat prin PNDL, pentru comunitate, respectiv reabilitarea drumului comunal pe Valea Stejarului, înspre Sighetu Marmației. Primarul comunei Vadu Izei, Petru Vlașin, a arătat că cea mai mare satisfacție a unui edil este aceea de a-și putea îndeplini promisiunile lansate alegătorilor.

”Acești bani care au venit în Vadu Izei și care ne sunt atât de necesari ne-au ajutat să avansăm în realizarea unor proiecte care, la un moment dat, păream mai degrabă un vis îndepărtat. N-am încetat niciodată să sper că voi duce la îndeplinire ceea ce mi-am propus, iar sumele acordate comunității noastre, în 2014, mă fac să am speranța că, în 2015, vom putea face chiar mai mult și mai bine pentru locuitorii de aici. Nu am fi reușit fără implicarea permanentă a vicepreședintelui Consiliului Județean, Gabriel Zetea și a senatorului Liviu Marian Pop”, a arătat primarul comunei Vadu Izei, Petru Vlașin.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.