Peste 2000 de turiști petrec Revelionul la Borșa. După mai bine de 15 ani în Borșa a nins peste 100 de cm de zăpadă! GALERIE FOTO

Peste 2000 de turiști petrec Revelionul la Borșa. După mai bine de 15 ani în Borșa a nins peste 100 de cm de zăpadă! GALERIE FOTO

La trecerea dintre ani , Borșa , e mai frumoasă , mai prosperă, cu oameni minunați, harnici și gazde minunate. Dar , dacă la casa omului se cunoaște de departe cine-i gospodar și cine nu, iată că și primarul Borșei , se poate mândri cu sintagma ” cel mai bun gospodar din Borșa”. Localitatea Borșa aflată pe mâna lui , a devenit un colț de rai in aceste zile pentru turiștii aflaţi în vacanţă. Peste 2000 de turişti îşi petrec anul acesta Revelionul la Borşa.

Stratul de zăpadă a ajuns  la peste 100 de cm , pasionaţii  sporturilor de iarnă se pot bucura de pârtiile de schi amenajate şi de peisajele desprinse parcă dintr-o altă lume.

„După mai bine de 15 ani în Borșa a nins peste 100 de cm de zăpadă. . Hotelurile și pensiunile sunt pline, peste 2000 de turiști petrec Revelionul la Borșa.

Pârtiile de schi sunt impecabile, iar din acest an la Borșa se poate schia în condiții de zi și noapte. Noua pârtie de schi din Borșa. este  situată în Pasul Prislop, la o altitudine de 1400 m, cu o lungime de 1100 m, este dotată cu instalație de nocturnă.  Inaugurarea oficială va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie 2017.

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. LA MULȚI ANI ! ” , a declarat Ion Sorin Timiş , primarul Oraşului Borşa.

foto:Sava Ank

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ