Peste 2800 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii din Leordina

Poliţiştii din Leordina au identificat un bărbat din judeţul Gorj care transporta cu  autoturismul 2 806 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.<

Ieri dimineaţă, în jurul orei 05.00, în timp ce acţionau pe raza comunei Leordina, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Bulgaria. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 65 de ani, domiciliat în comuna Mătăsari, judeţul Gorj.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii au constatat că în podul pedalier se afla confecţionat un spaţiu artizanal în care se aflau 2806 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.

Întreaga cantitate de ţigări,  în valoare de aproximativ 30 000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea lor la răspundere.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.