Peste 400 de participanţi la BALUL organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Maramureș într-o atmosferă basm, încinsă la 100 de grade VIDEO+FOTO

Peste 400 de participanţi la BALUL organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor  și Pescarilor Sportivi din   Maramureș într-o atmosferă basm, încinsă la 100 de grade VIDEO+FOTO

Un eveniment deosebit a avut loc sâmbătă, 18 februarie 2017, începând cu orele 18,00  în sala Diamond a complexului Romanița , din Recea.

Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi , aflat la ediția XXVI, organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Maramureș,  a ţinut până în zori.

Gazda evenimentului a fost directorul asociaţiei, Ionică Pop,  care a ţinut să mulţumească colegilor pentru implicare în organizarea acestui bal : „Doresc să mulţumesc vânătorilor, şefilor de grupă , colegilor mei care m-au ajutat să organizez această petrecere. ”

Ionică Pop, director AJVPS Maramureș la Balul Vânătorilor și P…

Ionică Pop, director AJVPS Maramureș la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017.

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

Deschiderea balului s-a făcut pe acorduri  muzicale ,interpretate de formaţia Melody şi inegalabilul artist,  Valer Zamfiresc. Piesa „Corul Vânătorilor” , interpretată de acesta,  a răsunat în apluzele invitaţior.

"Corul Vânătorilor" la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sporti…

"Corul Vânătorilor" la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

Preşedintele asociaţiei, Botiş Nicu,   a adresat gânduri de mulţumire invitaţior  şi rugămintea de a încinge sala la 100 de grade, prin dans şi voie bună : „Într-o sală atât de frumoasă, cu un meniu atât de bogat şi diversificat , cu un program inedit şi o muzică foarte bună, am convingerea că atmosfera o să se încingă la fierbere. ”

Botis Nicu, președintele AJVPS Maramureș la Balul Vânătorilor…

Botis Nicu, președintele AJVPS Maramureș la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

Peste 400 de participanţi : membri ai asociaţiei, invitaţi de seamă şi personalităţi politice au petrecut într-o atmosferă de incendiară, cu meniuri alese, muzică de calitate , tombolă, dans şi multă, multă voie bună. Printre cei prezenţi au fost preşedintele Consiliului Judeţean-Gabriel Zetea, viceprimarul municipiului Baia Mare-Rob Marinel, primarul din Sighetu Marmaţiei- Horea Sclubi, sectretarul de stat la Ministerul Transporturilor-Titea Dragos si mulţi alţii.

Adela Santa Both​ la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi …

Adela Santa Both la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017.

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

Voia bună a fost  întreținută de Teatrul Municipal Baia Mare, secția Estrada alături de solista de balet Rodica Dunca , care au pregătit un  show de excepție.

Voia bună a fost completată pe acorduri muzicale ale formaţiei Melody şi ale solistei Adela Santa Both.

Solista de balet Rodica Dunca la Balul Vânătorilor și Pescaril…

Solista de balet Rodica Dunca la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

Surprizele s-au ţinut  în lanț , invitaţii au avut parte de o tombolă cu premii generoase, cel mai mare premiu a fos o puşcă de vânătoare, un mistreţ şi 2 tablouri .

Invitații s-au  îndulcit cu cele mai fine prăjituri oferite de Candy Bar Bizo, iar masa ,  organizată de Romanița Diamond, a fost pregătită din carne de vânat și pește, un meniu bogat  oferit de bucătari de excepție.

Un moment de adâncă emoţie a fost interpretarea de excepţie a  piesei  „Leru-i ler” de către  Valer Zamfirescu.

"Leru-i ler" Interpretare de excepție a lui Valer Zamfirescu l…

"Leru-i ler" Interpretare de excepție a lui Valer Zamfirescu la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017.

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

Invitaţii au petrecut până-zori, au plecat acasă cu regretul că acest bal minunat a ţinut doar o zi, iar pe viitor au făcut recomandările către organizatori să ţină ca-n poveşti „trei zile şi trei nopţi”

Distractie la maxim la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportiv…

Distractie la maxim la Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramures , ediția XXVI- 18 februarie 2017

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 19 Februarie 2017

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.