Peste 60 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică în perioada 06 – 09 iunie 2014

jandarmi1 În perioada 06 – 09 iunie a.c., Jandarmeria Maramureş va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în judeţul nostru, pentru desfăşurarea într-un climat normal a manifestărilor cultural –  artistice şi religioase.

Jandarmii vor desfăşura acţiuni punctuale sau de patrulare, în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, atât în mediul urban cât şi în cel rural, cu precădere în zonele şi arterele intens circulate, urmărind identificarea şi descurajarea persoanelor care tulbură liniştea publică.

La nivelul municipiului Baia Mare, Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică unde pe parcursul a patru zile, în perioada 06  – 09 iunie, vor fi organizate manifestări cu ocazia „Zilelor municipiului Baia Mare”.

De asemenea, duminică 08 iunie a.c., începând cu ora 16.00, Jandarmeria Maramureş va veghea la respectarea ordinii publice pe timpul procesiunii religioase organizate pe traseul Piaţa Revoluţiei –  B-dul Bucureşti – B-dul Unirii – Catedrala Ortodoxă „Sf. Treime”.  

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

       De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.