Petrova: un cetățean a fugit de poliție. Ce au constatat polițiștii după oprirea conducătorului auto?

Sâmbătă, 15 ianuarie, la ora 17.30, în timp ce polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina executau serviciul de patrulare şi control trafic rutier în comuna Petrova au observat un autoturism care, la vederea echipajului de poliţie, a început să mărească viteza de deplasare.

Având în vedere acest aspect polițiștii au pornit în urmărirea acestuia prin punerea în funcţiune, concomitant, a semnalelor acustice şi luminoase din dotarea autospecialei, iar după aproximativ 2 km conducătorul auto a oprit autoturismul.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani din comuna Petrova, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.