„Petruț” e dorit doar de  „Ionuț”. Organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată  de PNL Maramureș !

„Petruț” e dorit doar de  „Ionuț”. Organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată  de PNL Maramureș !

Ionel Bogdan , președintele PNL Maramureș a demonstrat din nou că activitatea sa e doar pe facebook. A creat o regie  în care personajele principale sunt Petruț și Ionuț. Mult trâmbițatul transfer al verii are o hibă ca orice film  pentru copii, nu are sens pentru adulți.

Astfel, organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată  de PNL Maramureș de a-l accepta ca membru pe d-nul Petruț Vladimir.

Mesajul președintelui PNL Cavnic, Dan Daniel:

“Dragi cavnicari și simpatizanți ai PNL, Dorim să luați la cunoștință faptul că organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată  de PNL Maramureș de a-l accepta ca membru pe d-nul Petruț Vladimir. Noi nu am fost consultați în această privință și nici nu am avut un cuvânt de spus. În aceste condiții vă anunțăm că echipa noastră nu este de acord cu decizia luată și așteptăm un dialog cu organizația PNL Maramureș.”

Presedintele partidului PNL Cavnic, Dan Daniel ne-a declarat:

În calitate de președinte PNL Cavnic , vreau să vă anunț că în urma anunțului făcut de Pnl Maramureș în legătură cu înscrierea domnului Vladimir Petrut în acest partid,  nu am fost anunțat nici verbal și nici în scris de acest lucru. Cu această ocazie eu o să-mi depun demisia. Mulțumesc din suflet tuturor colegilor care au fost alături de noi încercând să facem ceva pentru oraș.Nu m-am gândit niciodată ca Partidul Național Liberal aleargă după voturi nu după oameni de valoare. Să știți că am avut deosebita plăcere să fiu alături de oameni cu coloană vertebrală !”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.