Piața agroalimentară Obor și-a deschis porțile pentru toți băimărenii!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAzi, Piața agroalimentară Obor și-a deschis porțile pentru toți băimărenii. De-alungul timpului s-a dat o adevărată bătălie pentru obținerea acestui teren, dar războiul a fost câștigat datorită primarului Cătălin Cherecheș în parteneriat cu Consiliul Județean și reprezentații acestuia, Zamfir Ciceu și Anton Rohian.

Astfel spus, de acum încolo orașul nostru va deține acest spațiu în care comerțul se va putea desfășura în condiții civilizate. Pas cu pas s-a ajuns la îndeplinirea unui lucru foarte util pentru băimăreni și pentru oamenii care fac comerț cu legume-fructe. Mai mult de atât, deschiderea Pieței Obor reprezintă o bună deschidere spre dezvoltarea de noi locuri de muncă, dar și o nouă dimensiune a ceea ce înseamnă comerț în anul 2015.

Edilul băimărean a adus în discuție necesitatea renovării pieței Izvoarele și Albina,  dar și restanțele față de cartierul Ferneziu care cu siguranță prezintă nevoia unei piețe.

În cadrul inaugurării a luat parte și președintele Consiliului Județean, Zamfir Ciceu care s-a arătat mulțumit de îndeplinirea acestui proiect. “Îmi place ce văd, Baia Mare avea nevoie de acest loc. Mă bucur că s-a avut ideea acestei investiții șă că acest loc este redat pentru ceea ce  a fost gândit. Este important să avem o bună colaborare administrativă pentru că unde există parteneriat lucrurile se pot întâmpla mult mai rapid”, a conchis Zamfir Ciceu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎncepând de mâine dimineață oamenii își pot aduce roadele spre vânzare. Le sunt puse la dispoziție 173 de mese semiacoperite cu un climat suficient de confortabil, grupuri sanitare moderne, dar și zone special amenajate pentru spălarea fructelor și legumelor.

Piața Obor este amplasată într-un punct strategic, astfel fiind conectată cu starda Dumbravei și Electrolizei, iar oamenii au acces foarte ușor datorită liniei de troilebuz care are oprire în zonă așa încât există întragă conectivitate ca oamenii să poată să ajungă.

Cliențiilor le sunt puse la dispoziție 80 de cărucioare care să asigure transportul produselor achiziționate spre parcare.

Succes și o bună susținere și valorificare a produselor românești!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.