Pizza15 a deschis o nouă locație cu terasă în cartierul Săsar, zona RFN , mai exact la intersecția străzilor Caragiale și Victoriei!

Pizza15 a deschis o nouă locație cu terasă în cartierul Săsar, zona RFN , mai exact la intersecția străzilor Caragiale și Victoriei!

Luni, 15 martie 2021, Pizza15 a deschis o nouă locație cu terasă în cartierul Săsar, zona RFN , mai exact la intersecția străzilor Caragiale și Victoriei. Dacă până ieri, Pizza15 era în topul preferințelor pentru segmentul delivery, acum completează acest segment cu o nouă ofertă, servirea la  terasă.

Clienții care vor trece pragul noii locații, vor primi din partea casei vin fiert și  cafea gratis. Există și o provocare, o tombolă cu 25 de vouchere pentru cei care-și vor încerca norocul .

Pentru clienții care preferă să mănânce pizza acasă sau la serviciu, Pizza15 rămâne în continuare alături de ei, comenzile se pot face telefonic la cunoscutul număr: 0799151515 sau prin whatsapp: 0730525000 .

“ M-ați cunoscut ca și Pizza-Fan,  inițial, dar prin anumite modificări  ne-am făcut rebranding  și  acum suntem  Pizza15, de 3 ani. S-a născut în 15 septembrie și păstrăm tradiția, astfel tot în 15 , de data aceasta martie 2021, deschidem aici în cartierul Săsar, pe strada Cargiale colț cu Victoriei, o frumoasă locație cu terasă ,e o provocare  deoarece inițial am fost doar pe delivery.

Folosim ingrediente foarte bune iar raportul preț-calitate este unul excepțional, de aceea trebuie să veniți aici să vă convingeți. O să facem și oferte noi , doar pentru această locației, celălalte sunt pentru segmentul delivery, pe care le vom păstra în continuare.

Pentru toți clienții care ne vor trece săptămâna aceasta pragul, vor primi din partea casei un vin fiert, indiferent dacă vor comanda sau vor veni pentru a cunoaște locația.” a menționat, Ionuț Gurea, tânărul întrprinzător al afacerii Pizza15, în timp ce făcea  o demonstrație practică  de coacere a unei pizza excepționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.