Planta pe care trebuie să o pui în ghiveci ca să atragi norocul în casă. Gospodinele o folosesc mai mereu și vine cu un pachet complet de beneficii

Florile și plantele la ghiveci sunt adevărate minuni pentru apartamentul sau casa în care locuim. Acestea au reale beneficii terapeutice care ne fac viața mai ușoară.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale in Tara si in Strainatate!“Nou, Creta cu avionul din Baia Mare”

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Planta pe care trebuie să o pui în ghiveci ca să atragi norocul în casă. Puțini știu însă că plantele crescute în ghiveci, puse în anumite puncte cheie din camerele noastre au o putere nebănuită de a atrage norocul și prosperitatea în viața cuiva și de-al ajuta să înnoade diverse relații personale.

Menta însă are o putere cu totul aparte. Aceasta vine cu caracteristici medicinale desăvârșite, poate purifica aerul și ține țânțarii la distanță. Poate fi cultivată în fața sau în spatele casei, în balcon sau la ferestre, oriunde poate fi expusă în mod regulat la lumina soarelui. Mai mult decât atât, specialiștii în domeniul Feng Shui spun că aceasta poate aduce noroc.

Un studiu clinic efectuat la persoanele cu indigestie a arătat că o combinație de ulei de mentă și ulei de chimen luate în capsule a avut efecte similare cu medicamentele utilizate pentru tratarea indigestiei. Acest lucru a contribuit la ameliorarea durerilor de stomac și a altor simptome digestive. Pe lângă ingerarea de mentă, există afirmații care susțin că inhalarea aromei uleiurilor esențiale din plantă ar putea oferi beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea funcției creierului.

Folosit în aromaterapie, uleiul esențial poate alunga migrenele, stresul și stările de anxietate. În momentul fierberii, frunzele din ceai eliberează peste 12 compuși chimici instabili volatili care inhibă centrii agresivității, iar menta stabilizează, calmează și înviorează.

Orice cură cu mentă trebuie urmată după indicațiile medicului specialist. În cazul consumului în exces, izma bună poate provoca dureri abdominale, vărsături, crampe sau stări de greață. Ceaiul nu este indicat în caz de reflux gastroesofagian.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.