PNL își dorește un buget pentru dezvoltarea municipiului Sighetu Marmației

Vineri, 17 mai, consilierii locali din Sighetu Marmației au fost convocați din nou în ședință extraordinară pentru a vota bugetul municipiului pe anul 2019. Înainte de întâlnirea aleșilor locali, a avut loc comisia de buget-finanțe, comisie care nu a găsit nicio soluții pentru alocarea de fonduri privind investițiile propuse prin amendament de consilierii locali PNL. În cadrul ședinței extraordinare, a lipsit cvorumul, astfel că bugetul nu a fost adoptat.

Potrivit președintelui PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița-Ivașcu, partidul pe care îl reprezintă a formulat două amendamente importante care privesc problemele cu care se confruntă comunitatea sigheteană. Este vorba despre finanțarea investițiilor în realizarea unei străzi și reabilitarea Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal. Aceste două investiții majore s-ar ridica la suma de 200.000 de lei.

Negăsindu-se o soluție în comisia de buget-finanțe, cele două amendamente nu au fost adoptate. Numai 9 consilieri municipali din 19 au participat efectiv la ședința extraordinară, bugetul nefiind astfel votat din lipsă de cvorum.

Consilierii PNL așteaptă cu interes următoarea ședință și identificarea resurselor necesare pentru adoptarea amendatelor formulate în sprijinul dezvoltării municipiului Sighetu Marmației.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.