Podar de-o viaţă, amendat de ANAF cu 6.000 de lei. Cum s-a răzbunat bărbatul pe inspectorii ANAF

Exces de zel pentru ANAF. Doi inspectori orădeni de la ANAF l-au amendat cu 6.000 de lei pe podarul de la ultimul bac funcţional din judeţul Satu Mare. Acesta face legătura peste Someş între comuna Pomi şi localităţile din judeţul Maramureş, potrivit presei locale. Supărat că nu are de unde să dea banii, bătrânul a tras bacul la mal.

Inspectorii de la ANAF Oradea i-au controlat, joi, actele bărbatului pe post de podar. Acesta ţine în funcţiune de o viaţă întreagă bacul vital pentru legătura dintre comunităţile învecinate. Angajaţii Fiscului au descoperit însă recent că acesta nu are casă de marcat. Potrivit presei locale, bacul este administrat de o firmă cu acte în regulă, iar cei care apelează la serviciile podarului primesc şi bonuri fiscale, pe care apar şi sumele plătite. Inspectorii au fost însă nemulţumiţi deoarece casa de marcat nu se află la podar. Aşa că i-au dat o amendă de 6.000 de lei.

Inspectorii ANAF s-au întors a doua zi să verifice dacă bătrânul a plătit amenda. Reacţia acestuia i-a uimit, însă, pe funcţionari. Potrivit presei locale acesta, supărat, a chemat doi consăteni fiecare cu câte un tractor, a legat bacul de utilaje şi l-a tras la mal. Hilar este faptul că inspectorii au rămas blocaţi pe malul celălalt, iar bătrânul i-a sfătuit ironic să aştepte să se construiască un nou pod în zonă.

Sursa: realitatea.net

13 COMENTARII

 1. ANAFUL ESTE DE TOT C…L!!
  BRAVO, v-ati facut de ras eu unul m-am bucurat ca ati fost lasati ca prostii acolo, insa amenda batranului ar trebui anulata!!!!
  de aceea merg toate bine in Romania, sunteti angajati pe pile de sunteti
  incapabili?? mergeti la marii evazionisti nu la cel care creste o gaina si vinde 2 oute sa cumpere o painica (moderat) va bateti joc de noi pe banii nostrii

 2. da e super i da amenda pe omu care sta in ploie in frig si cum se zice io il stiu podu ala de 50 ani si mai mult si acuma sa gasit dce nu merg in alte zone daca i asea fiscu ca batrinu nu poate da spaga oamenii bunii ca?? sa le vie rusine si la anaf si pers care cond anf ca dau dovada de inspectori care sincer ocupa un loc in plus,,,,,,

 3. Bai, voi vreti legi care sa fie respectate sau nu? Atunci inclusiv pt. podarul in cauza sunt valabile. Toti hapaie ca trebuie legi si ordine, blabla, dar dupa aia toti vor exceptii.

 4. Da de ce nu îi controlează dacă au case de marcat acei care fac comerț cu țigări sau produse din Ucraina? Sau uitat la miinile acelui băiat care trage podul?

 5. Sa verifice si firmele de catering care nu elibereaza facturi si se imbogatesc peste noapte ,,fac averi la care alta lume nici nu viseaza

 6. Nasol. Din cunostintele mele ziele trecute s.a semnat contractul pt un pod nou nout exact pe locul unde functioneaza bacul

 7. Vrem legi,da.Pentru jegurile in sutane care mananca si ultimii banuti aisaracilor cu duhul…afacerilor de miliane de euro facute pe naspa. Nu amendati ca isi vand o legatura de patrunjel si alte tampenii..
  Ganditi cu creierul nu cu sosetele. Ai bani,ai spate,nu ai bani,esti rupt de toti.

 8. Bai (C) arici Pogonici, podarul elibera documente perfect legale, nu avea casa de marcat la el! Cred ca esti functionar la ANAF, OFTICOSULE!

 9. ba da de ce nu se duce anaful si in spitale sa vada medicii spagari , ca de 25 de ani e prapad in spitale si toti au cabinete particulare , sii ii ard pe pacienti.
  cand mergi intr-un spital trebuie sa-ti ei toate economiile de acasa ca de parca ai fi dator sa le bagi in buzunare ca altfel mori cu zile.

  trebuie numai decat sa intre oleaca militia si prin spitale ca e de jale cu spagarii astea , pur si simplu transforma spitalul intr-un srl.
  este vreo unul care sa fi mers la medic si sa nu fie facut de medic sa se simta umil pana cand nu-i dai?????

  daca este inseamna vreounul care nu a dat spaga la medic , atunci eu nu traesc pe aceeasi luma cu ala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.