Podul peste Săsar se finalizează în 2014

O investiție demarată în 2014 și care va fi finalizată în acest an este podul peste râul Săsar, în comuna Recea, în timp ce lucrările de canalizare în sat Săsar continuă. Aici au fost aduse două acte adiționale la contractele semnate la începutul anului. ”Felicit administrația din Recea pentru promtitudine și fiindcă se mișcă foarte repede.

În decursul unui singur an, aici am demarat proiectul peste râul Săsar, am pregătit documentația, a fost demarată execuția, iar acum primim banii pentu finalizare. Odată finalizată această investiție, îmi doresc ca, la începutul anului 2015, să pregătim pentru MDRAP un al proiect, la fel de important, care să fie executat cu aceeași promtitudine”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Vicepreședintele CJ a arătat că anul 2014 a reprezentat vârful investițional al Maramureșului, iar acest guvern condus de Victor Ponta a înțeles că județul nostru a fost văduvit de fonduri în ultimele două decenii, motiv pentru care, în prezent, suntem pe locul 5 la nivel național ca infuzie de capital. ”Ne-am săturat de miniștri care vin în Maramureș, beau o pălincă, mănâncă o sarma, semnează contracte fără a stabili sume și banii vin la Sfântul așteaptă. Această paradigmă s-a terminat”, a concluzionat Gabriel Zetea, vicepreședintele CJ Maramureș.

Administrațiile din Seini, Tăuți și Recea au fost felicitate și de deputatul zonei, Călin Matei, precum și de senatorul Sorin Bota, care au arătat că buna conlucrare între administrația locală, județeană și parlamentari aduce beneficii fiecărei comunități.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.