POLIŢIA „ALTFEL” LA ASUAJU DE SUS

Din grijă pentru siguranţa elevilor, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu cei din Asuaju de Sus s-au întâlnit azi, 07 martie, cu elevii Şcolii Gimnaziale din localitate. Atât pentru cei mai mici, din cadrul grădiniţei, cât şi pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, activitatea a fost una „altfel”, interesantă şi plină de zâmbete.

Cei mai mici au făcut cunoştinţă cu semnele de circulaţie şi au vizionat filmuleţe educative privind comportamentul pe care trebuie să-l aibă la şcoală, acasă sau atunci când sunt cu prietenii.

Cu cei din clasele mai mari s-au dezbătut idei legate de siguranţa în mediul on-line şi traficul de persoane. Şi pentru că una din căile folosite de infractori pentru recrutarea victimelor o reprezintă reţelele de socializare, poliţiştii au pus accent pe securizarea paginilor de Facebook şi păstrarea în lista de prieteni a acelor persoane pe care le cunoaştem personal.

În cadrul acestor activităţi au fost expuse prezentări cu un caracter cât mai aplicativ, interactiv, adaptat realităţilor curente.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.