Poliția belgiană, în alertă după apariția „Iphone-ului pistol”. VEZI cum arată dispozitivul (VIDEO)

Poliția belgiană, în alertă după apariția „Iphone-ului pistol”. VEZI cum arată dispozitivul (VIDEO)

Serviciile de securitate belgiene au fost avertizate cu privire la posibila apariție în Europa a așa-numitului „iPhone Gun” („iPhone-ul pistol”), un dispozitiv ce pare a fi un telefon, dar în realitate este o armă de foc cu două țevi de calibrul 9 mm, relatează vineri agenția EFE.

Conform presei locale, vânzarea acestui aparat este interzisă în Belgia, însă el poate fi procurat ilegal pe internet la un preț de circa 375 de euro și este produs de compania Gun Runner Distributing.

„Nu am găsit nicio armă de acest tip”, a declarat agenției EFE un purtător de cuvânt al poliției belgiene, care însă a refuzat să confirme dacă a fost primită o atenționare specială cu privire la respectivul dispozitiv.

Compania producătoare își atenționează pe site-ul ei potențialii cumpărători să se asigure înaintea achiziției că posesia acestei arme este legală în țara lor și admite că pistolul este „nedetectabil” dacă nu este deschis.

Denumirea oficială a produsului este „Ideal Conceal”, ce s-ar putea traduce prin „ascunzătoarea ideală„. Potrivit fabricantului, acest dispozitiv va putea fi vândut numai celor care au autorizație pentru deținerea unei arme.

sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.