Poliţia de frontieră face lumina în cazul accidentului de la Poienile de Sub Munte. FOTO+VIDEO

Ca urmare a articolului “Uite accidentul, nu e accidentul”. Incident “muşamalizat” de poliţiştii de frontieră maramureşeni. VIDEO+FOTO, poliţia de frontieră Sighetu Marmaţiei aduce lămuriri oficiale referitor la acest accident.

„În data de 16 mai 2017, în jurul orei 19.45, conducerea ITPF Sighetu Marmației a fost informată cu privire la faptul că un autoturism de serviciu din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte, s-a răsturnat pe un drum neamenajat de pe raza localității Poienile de Sub Munte, în timp ce se întorcea din misiune.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Leordina.

“Uite accidentul, nu e accidentul”. Incident “muşamalizat” de …

“Uite accidentul, nu e accidentul”. Incident “muşamalizat” de poliţiştii de frontieră maramureşeni. VIDEO+FOTOhttp://jurnalmm.ro/uite-accidentul-nu-e-accidentul-incident-musamalizat-de-politistii-de-frontiera-maramureseni-videofoto/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 3 Iunie 2017

Conducătorul auto, polițist de frontieră din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Din primele verificări s-a constatat faptul că accidentul auto s-a produs din cauza unei defecțiuni la direcția autospecialei poliției de frontieră” a declarat, purtătorul de cuvânt al poliţiei de frontieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.