Poliția locală din Baia Mare intervine cu promptitudine. Un comportament reprobabil a fost stopat în plină acțiune.video+foto

Poliția locală din Baia Mare intervine cu promptitudine. Un comportament reprobabil a fost stopat în plină acțiune.video+foto Un comportament reprobabil a fost stopat în plină acțiune de polițiștii locali băimăreni, aflați în misiune.

Oferte Early Booking ! Profita acum!

Intersecția străzilor Culturii cu 9 Mai din Baia Mare, a fost scena unei bătăi desprinse din filmele cu răufăcători. În plină zi, fără nici o remușcare, trei tineri cu vârste de 13, 16 și 17 ani l-au snopit în bătaie pe un adolescent ce se plimba prin zonă.

Doar intervenția promptă și profesionistă a polițiștilor locali a făcut ca această ,,corecție” să fie stăvilită și adolescentul agresat să scape de furia agresorilor înfuriați și plini de adrenalină.

Poliția locală a aplicat amenzi usturătoare celor implicați în nesăbuitul act violent iar părinții tânărului de 13 ani, vor răspunde pecuniar pentru lipsa de supraveghere și educație pe care ar fi trebuit să o acorde teribilistului. Deasemenea, conducerile unităților de învățământ unde agresorii frecventează programe școlare, vor fi informate cu privire la gestul nesăbuit al discipolilor lor.
VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.