Poliția răscolește județul. Ce caută polițiștii maramureșeni?

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au desfăşurat, în perioada 21 – 22 martie 2022, o acțiune, în cadrul unui dosar de trafic de droguri de risc.
Au fost realizate două prinderi în flagrant delict, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, la două locații din județul Maramureș, precum şi două percheziţii auto, fiind puse în executare două mandate de aducere.

În cadrul acțiunii, au fost vizate trei persoane, bănuite că ar fi fost implicate într-o rețea de trafic de droguri de risc, în județul Maramureș.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat peste 10 kg. de cannabis, o cultură indoor de cannabis, o instalaţie de iluminat și ventilat utilizată la creșterea și întreținerea culturii, un pistol metalic, cu calibru de 6 mm, 26.865 de lei şi un autoturism.

A fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, ulterior fiind arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureș, grupa canină din cadrul Serviciului de Ordine Publică și un criminalist din cadrul I.P.J. Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.