ATP MOTORS

Acasă Stiri Poliţia Română face angajări: În următoarele trei luni, MAI scoate la concurs...

Poliţia Română face angajări: În următoarele trei luni, MAI scoate la concurs 3.000 de posturi de poliţişti, jandarmi şi pompieri, din sursă EXTERNĂ și REÎNCADRARE

Dintre cele 3.000 de posturi, peste 1.100 sunt pentru reîncadrarea foştilor poliţişti sau cadre militare care au intrat în rezervă sau au fost disponibilizate.

În acest moment, deficitul de personal din MAI a ajuns la peste 12.000 de posturi, iar peste 2.800 de angajaţi ai MAI sunt suspendaţi sau detaşaţi la alte instituţii. La sfârşitul săptămânii trecute, au fost ocupate peste 800 de posturi din cele o mie scoase la concurs pentru subofiţerii cu studii superioare care au dorit trecerea în corpul ofiţerilor.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii generale:

– cetăţenia română şi domiciliul în România;
– să cunoască limba română scris şi vorbit;
– capacitate deplină de exerciţiu;
– „apţi” din punct de vedere medical, fizic şi psihic; verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihică vor fi efectuate de către structurile de specialitate ale MAI;
– să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi;
– să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează;
– să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

Loading...

66 COMENTARII

 1. Pentru Elena:
  A doua regulă care apare chiar în acest articol: „Să cunoască limba română scris si vorbit”.
  Deja nu te incadrezi în cerințe!

 2. La galati stie cineva unde pot sa vad ce acte imi trebuie pentru dosar si unde ma pot inscrie?

 3. sa se faca analizele gratuit cei care participa mi se pare o prostie sa fac dosaru la politie si sa ma coste aproape 1000 de ron nu toata lumea dispune de acesti bani …… sa stitii ca sunt multi oameni saraci si o duc greu.

 4. CIND AM FOST DISPONIBILIZATI, NU S-A ORGANIZAT CONCURS.ESTE NEDREPT CA ACUM SA URMAM TOT ALGORITMUL CA CEI CARE INTRA IN SISTEM PENTRU PRIMA DATA .CONSIDER CA AR FI CORECT CA CEI CARE AU FOST INDEPARTATI PRIN ABUZ SA AIBA PRIORITATE SI TESTAREA PSIHOLOGICA,EXAMINAREA MEDICALA SI INSRIEREA SA SE FACA GRATUIT.

 5. CONSIDER CA MORAL SI ETIC AR FI SA SE REZOLVE CU RECHE MAREA CELOR INDEPARTATI ABUZIV DIN SISTEM INANUL2011. EXAMENUL MEDICAL, TESTAREA PSIHOLOGICA SI INSCRIEREA SA SE FACA GRATUIT DEOARECE AU FOST PLATITE O DATA RECHEMAREA ESTE UN AVANTAJ PENTRU SISTEM.NU MAI E NEVOIE DE SCOLARIZARE IAR INTRAREA IN ACTIVITATE ESTE MAI RAPIDA.

 6. Care sunt studiile minime acceptate și vârsta va rog dacă se poate sa îmi spuneti

 7. Buna ziua!
  As dori sa stiu la Onesti ,jud Bacau cand se fac angajari unde se depune dosarul si unde gasim legislatia ce trebuie invatata?

  Multumesc

 8. Bună ziua, dacă urmez anul acesta o facultate la id și am peste 35ani pot participa la concurs?

 9. Bună! Cine mă poate informa în legătură cu a avea domiciliul în România, mă refer la faptul că…

 10. La Politia de frontiera Dr Tr Severin se mai fac inscrieri?Daca se fac ,vreau sa stiu data si unde se face.Multumesc!

 11. Imi puteti zice va rog cand vor mai avea loc incadrari directe ? Multumesc anticipat !

 12. Buna ziua,as dori si eu sa stiu daca am vreo șansă sa ma angajez in politie,nu am liceu si nici vreo facultate sa vreun master sau mai stiu eu ce școală superioara,dar as dori sa stiu ce șanse am sa ma angajez in politie,va salut cu respect!!!

 13. Am terminat faculatea de psihologie si un master in stiintele informarii si comunicarii lucrez ca civil in MApN,dar nu stiu daca ma incadrez ca varsta.Va multumesc!

 14. mda, se faC inscrieri online apoi cateva testari dupa preferinte- pe counter strike sau fb, ori o ‘manelärealä” ceva depinde de aptitudinile fiecaruia…apoi cei recrutati vor primi uniforma, legitimatia si restul echipamentului prin courier special…plata la expeditor… (IAR PT. CEI CU „2011” vor putea bifa o optiune speciala ” priority ” si gata intra primii.

 15. Buna ziua !As dori sa stiu pana cand se fac inscrierile pentru incadrare din sursa externa si cand este examenul in judetul Tulcea .Multumesc

 16. Buna ziua, am 43 de ani si mai multe examene in materie de drept .Nu am nicio culoare politica , sunt descurajat mai are rost sa mai candidez pentru politie? Mi s-a spus ca trebuie sa faci 20 de ani de activitate pana- n pensie.

 17. Buna ziua!
  As dori sa stiu, cand se mai fac inscrieri pentru incadrare din sursa externa, in jud. Bacau.
  Multumesc anticipat!

 18. Colegi de la Iași poliția de frontieră noi care am lucrat în sistem și am fost disponibilizați facem dosarele și ne angajează direct fara examene eu am lucrat 9ani și 11luni în cadrul jandarmeriei Vaslui

 19. Buna ziua.Am 43 ani sunt cadru militar in rezerva ,din Galati si as dori sa stiu daca pot candida .Am absolvit INSTITUTUL MILITAR NICOLAE BALCESCU DIN SIBIU ,arma chimie,cercetare prin parasutare ,promotie 1995.Am fost repartizat la BUZAU.Am trecut in rezerva prin demisie.Va multumesc!!!

 20. Buna ziua… Ma intereseaza cand se scot la concurs posturile de angajare prin sursa externa…nu am gasit nimic publicat in acest sens… am 41 de ani… va multumesc!

 21. Sigur nu se mai scot locuri, din cauza liderilor de sindicat,ce viseaza noaptea pun in practica ziua.Ei conduc M.A.I. In toate tarile din lume se fac angajari din sursa externa,numai la noi nu fiindca asa vor domnii Coarna si Valnei

 22. Aș vrea și eu să știu cand se mai fac inscrieri pentru incadrare din sursa externa…dar locuiesc in Italia și aș vrea sa stiu daca am posibilitatea

 23. Dar pe cei care au fost disponibilizati din politie ptr comiterea de infractiuni de ce mai sint reangajati?Cind vor fi dati afara din politie toti cei care nu-si fac datoria,incalca statutul de politist si nu respecta legile.

 24. Sunt absolventa a Facultatii de Marketing si Afaceri Economice Internationale si Specializata si in Turism avand si brevet in acest sens.Doresc angajarea pe un post corespunzator in MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.