Poliţia Română face oferte de nerefuzat! A scos la concurs noi posturi de poliţişti, jandarmi şi pompieri, din sursă EXTERNĂ și REÎNCADRARE. Mesaj de ultimă oră pe Facebook

Poliţia Română a publicat pe Facebook, în urmă cu câteva ore, un mesaj prin care anunţă scoaterea la concurs a noi posturi, pentru a fi ocupate din sursă externă.

„Urmărește anunțurile făcute de Poliția Română cu posturile scoase la concurs, pentru a fi ocupate din sursă externă.

Vei vedea că poți fi inginer, I.T.- ist, contabil, specialist în relații internaționale sau în multe alte domenii și te poți alătura echipei Poliției Române.

Aici găsești informații utile despre posturile scoase la concurs din sursă externă la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române:

  • https://www.politiaromana.ro/…/ca…/posturi-scoase-la-concurs

Iar aici găsești informații referitoare la posturile pe care le poți ocupa la nivelul inspectoratelor de poliție județene:

  • https://www.politiaromana.ro/…/structur…/unitati-teritoriale”, este mesajul transmis de Poliţia Română.

A început concursul de admitere în şcolile de poliţie!

În urmă cu patru zile, s-a dat startul sesiunii din ianuarie a concursului de admitere organizat de Ministerul Afacerilor Interne pentru şcolile de poliţie.

Candidaţii susţin, în aceste zile, probe care constau într-un test scris, traseu practic aplicativ, test psihologic şi evaluare medicală.

Potrivit MAI, sunt puse la dispoziţia candidaţilor 2.880 de locuri din şcolile de agenţi şi subofiţeri, împărţite astfel: 1.600 pentru agenţi de poliţie, 700 pentru subofiţeri jandarmi, 300 pentru subofiţeri pompieri şi 280 pentru poliţişti de frontieră, locurile fiind atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Excepţie face Şcoala de Subofiţeri şi Protecţie Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldeşti, unde se pot înscrie doar bărbaţi.

Şcolile care organizează sesiunea de admitere din ianuarie sunt:

Vezi AICI, mai multe detalii!

sursa:observator.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.