POLIŢIST 24 DE ORE DIN 24

Un polițist aflat în timpul liber a surprins în flagrant doi bărbați care sustrăgeau motorină dintr-un autovehicul. În urma extinderii cercetărilor a rezultat că unul dintre ei ar fi sustras alți 100 de litri de motorină dintr-o cisternă și ar fi condus fără a avea permis de conducere. 

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 02.40, un poliţist din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, aflat în timpul liber, a observat în curtea unui imobil din localitate două persoane care aveau un comportament suspect, realizând faptul că acestea sustrag motorină dintr-un autovehicul parcat.

Polițistul care i-a surprins în flagrant pe cei doi a solicitat de urgenţă telefonic sprijinul colegilor aflaţi în serviciu, la fața locului deplasându-se operativ un echipaj. Polițiștii sosiți la fața locului au identificat în imediata apropiere un autoturism înmatriculat în străinătate în care se afla un localnic, de 24 ani, însoțit de un un alt bărbat, de 23 ani, din judeţul Botoșani.

În urma verificării autoturismului, în portbagaj a fost identificată o canistră cu 20 litri de motorină, iar pe bancheta din spate un butoi în care se aflau 10 litri de motorină.

Fiind întrebați despre proveniența carburantului, cei doi au declarat că l-au sustras în acea seară dintr-un autovehicul staționat în zonă.

Din cercetări au rezultat indicii că bărbatul, de 24 de ani, ar fi condus autoturismul înmatriculat în străinătate fără a poseda permis de conducere, iar în noaptea de 2 spre 3 septembrie ar fi sustras 100 de litri motorină dintr-o cisternă ce aparține unui bărbat din Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis și a două infracțiuni de furt calificat, cei doi fiind reținuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.