POLIŢIŞTII DE LA TRANSPORTURI, ALĂTURI DE CETĂŢENI, LA EVENIMENTUL CULTURAL „TRAIN DELIVERY”

 Poliţiştii de la transporturi sunt alături de cetăţeni, la manifestarea culturală „Train Delivery”, care se desfăşoară în Gara de Nord, din Bucureşti, atât pentru a asigura ordinea şi siguranţa evenimentului, cât şi prin activităţi preventive şi de informare.

În perioada 25-27 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 – 23.00, în Gara de Nord din Bucureşti are loc manifestarea culturală „Train Delivery”.

Evenimentul cultural este organizat de Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A., în colaborare cu Fundaţia Cărtureşti şi marchează poziţionarea Gării de Nord, ca spaţiu al culturii urbane.

În această perioadă, în incinta staţiei Gara de Nord au loc spectacole de muzică, teatru, arhitectură şi artă urbană, al căror rol este acela de a reafirma acest spaţiu ca obiectiv turistic, urbanistic şi cultural.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi – I.G.P.R. au luat măsuri suplimentare, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în siguranţă.

Pe lângă efectivele de poliţişti care asigură ordinea şi siguranţa publică, Poliţia Română participă la eveniment cu un stand de prezentare, pliante şi flyere, cu recomandări pentru cetăţeni.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ