POLIȚIȘTII ÎN SPIRITUL SĂRBĂTORILOR

Pe lângă acțiunile profesionale specifice, poliţiştii maramureşeni s-au preocupat în această perioadă, să împartă puţin din spiritul sărbătorilor în pragul cărora ne aflăm, pentru a aduce bucurie atât partenerilor instituţionali, cât şi colegilor şi mai ales copiilor.

Grupul de colindători al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş păstrează tradiţia şi în acest an şi a dus colindele la toate instituţiile judeţene. Nu au uitat nici de mănăstirile Rohia şi Rohiiţa, iar momente cu totul emoţionante au fost trăite în casa colegului Perhaiţă Darius, căruia i-au adus vestea Naşterii Mântuitorului, cu credinţa că va fi binecuvântat cu sănătate, abundenţă, iubire şi lumină.

Un alt eveniment deosebit, menit să aducă familiile polițiștilor împreună, l-a constituit spectacolul organizat pentru copiii oamenilor legii, ”în complicitate” cu Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Maramureş.

Copiii s-au pregătit să-l aştepte pe Moş Crăciun cu dansuri, colinde, cântece, fiecare etalându-şi cu măiestrie talentul pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Momentele artistice au reprezentat o adevărată terapie pentru minte și suflet și au fost apreciate de Moș Crăciun, care și-a făcut apariția pe scenă cu multe daruri.

Entuziasmați, cei peste 150 de copii prezenți l-au asaltat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de cadourile primite.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.