Atenţie, şoferi! 38 permise de conducere reţinute de poliţiştii maramureşeni într-o singură zi!

politie rutieraPoliţiştii maramureşeni acţionează constant pentru protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului cetăţenilor, precum şi pentru un trafic rutier în siguranţă.

În perioada 03 – 05 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum şi prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 750 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 160000 de lei.

Poliţiştii rutieri au verificat 750 de autovehicule ce se deplasau pe drumurile publice, majoritatea în cadrul unei acţiuni organizate în data de 04 martie a.c., pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă. Pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 38 permise de conducere. De asemenea, pentru defecţiuni tehnice, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii de ordine publică au acţionat pentru prevenirea faptelor care aduc atingere ordinii şi siguranţei publice precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Ei au legitimat 182 de persoane fizice şi juridice şi au constatat contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de aproximativ 25000 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.