POLITISTUL Gheorghe Nistor condus azi pe ultimul drum de colegi și sute de persoane. A lăsat în urma lui multă durere și întrebarea „De ce a fost ucis?”VIDEO+FOTO

POLITISTUL Gheorghe Nistor condus azi pe ultimul drum de colegi și sute de persoane. A lăsat în urma lui multă durere și întrebarea „De ce a fost ucis?”VIDEO+FOTO

Sute de persoane au participat la înmormântarea șefului de post , Gheorghe Nistor,  din Vişeu de Jos, ucis cu sânge rece  în  4 ianuarie,  în biroul său, prin mai multe lovituri de cuţit.

A  plecat  un om care până mai ieri era poliţist, tată, soţ, fiu, frate, coleg şi prieten. A lăsat în urma lui multă durere și întrebarea „De ce a fost ucis?”

În timp ce familia și colegii îl plâng în tăcere, procurorii  continuă ancheta deschisă pentru a stabili cauzele , identificarea criminalilor și motivul crimei.

VEZI:E OFICIAL! ANUNŢ de ULTIMA ORA. Principalii suspecţi în cazul CRIMEI de la Vişeu de Jos, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

A fost înmormântat ca un erou, s-au tras salve de armă, iar azi  a fost avansat, post mortem, la gradul de subinspector de poliţie.

Zeci de mașini de poliție, sute de participanți au făcut parte din cortegiul care l-a condus pe Gheoorghe Nistor pe ultimul drum. Colegii din întreaga țară i-au adus un ultim omagiu astăzi la ora 14,00 , arătându-i recunoștința și respectul față de un erou, cinstindu-i memoria.

Timp de 1 minut, toţi poliţiştii din ţară  au încetat orice activitate şi au păstrat un moment de reculegere, iar cei aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu s-au oprit  și au aprins  rampele luminoase şi sistemul acustic.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !!!Fie țărâna usoara!!

Publicată de Florin Taut pe 8 Ianuarie 2017

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.