Pompierii maramureșeni au intervenit la 4 situații de urgență in ultimele 24 de ore

isuIeri, 27.09., la ora 09:27, echipa pirotehnică a I.S.U. Maramureș a fost solicitată să se deplaseze în localitatea Vadu Izei pentru a ridica un element de muniție găsit în albia râului Iza. Acesta a fost ridicat și depozitat în siguranță pentru ca ulterior să fie distrus.

La ora 10:00, pe strada Valea Roșie din Baia Mare a izbucnit un incendiu la o magazie. La locul intervenției s-au deplasat pompierii băimăreni. Flăcările au distrus 30 de metri pătrați din magazia de lemn, 3 metri cubi de lemn și circa o tonă de fân.

Seara, la ora 20:37, un incendiu a izbucnit la un tablou electric, în localitatea Bistra. Pompierii Secției Vișeu de Sus au lichidat incendiul în urma căruia au ars tabloul electric și circa 1 metru pătrat de tencuială.

La ora 23:58, pe strada Popa Lupu din Sighetu Marmației a izbucnit un incendiu la o locuință dezafectată. Flăcările au distrus 1 pat de lemn și circa 250 de kg de deșeuri textile.

În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții SMURD au intervenit la 10 situații de urgență, după cum urmează: SMURD Baia Mare 3 cazuri, Sighet 2, Bogdan Vodă 2, Fărcașa 2 și Borșa 1 caz.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.