Ponta: Adrian Sârbu a fost la mine în birou și mi-a spus că are niște controale de la ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nici Adrian Duicu, nici Petre Tobă nu au fost la el în birou, în schimb a fost Adrian Sârbu care i-a spus că are un control de la ANAF și i-a cerut să îl oprească, dar i-a transmis că nu poate face acest lucru.

„Nu au fost la mine în birou, nu nimeni, aș minți să spun, nu a fost domnul Duicu cu domnul Tobă, singurul om care a fost la mine în birou și de care îmi amintesc a fost domnul Adrian Sârbu care mi-a zis că are niște controale de la ANAF și dacă pot să le opresc și i-am zis că nu pot. Și de atunci am tot citit ce rău sunt eu. Nu opresc la nimeni controale la ANAF, eu cred că toată lumea trebuie să își plătească taxele”, a spus Ponta, la postul B1 TV.

El a adăugat că nu crede că există moguli buni și moguli răi în presă, ci doar proprietari de presă care respectă legea, plătindu-și taxele și impozitele, și altii care nu le achită. „Mai departe, alte fapte penale nu țin de Guvern, ce face fiecare patron de presă e treaba Justiției. Stilul ăsta care s-a practicat mulți ani în România, vrei să-ți plătesc taxe, ia să vezi că te cert un pic în trustul meu de presă, ia mai lasă-mă cu ANAF și încep să te laud, e un lucru pe care nu l-am acceptat și nu îl voi accepta cât timp sunt prim-ministru”, a menționat premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.