Ponta: Am votat pentru ca după 25 de ani de tranziție să nu mai fie o generație de sacrificiu

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC Victor Ponta a declarat, duminică dimineață, că a votat pentru ca după 25 de ani de tranziție să nu mai existe o generație de sacrificiu.

„Am votat ca toate mamele și bunicii noștri să poată să trăiască într-o țară mai bună, în care să avem grijă de ei, am votat pentru ca toți copiii noștri să poată să învețe, să poată să aibă un viitor în România și am votat pentru convingerea mea că, după 25 de ani de tranziție, Daciana, eu, Sorin Oprescu, toți ceilalți, n-o să mai fim generație de sacrificiu. Iar după 10 ani de ceartă și de răzbunare putem să fim împreună și să fim mai puternici. Sunt foarte responsabil și conștient de responsabilitatea pe care o s-o am, de asemenea cred foarte mult în România și cred că Dumnezeu va ține cu noi să ni se îndeplinească gândurile bune”, a spus Ponta la ieșirea din secția de votare.

Întrebat care va fi următoarea sa mutare dacă alegerile vor fi câștigate de contracandidatul său Klaus Iohannis, Ponta a răspuns: „Voi continua să muncesc pentru țara mea”.

Victor Ponta a venit la secția de votare alături de soția sa, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu și de cei doi copii ai săi, Andrei și Irina, și de primarul general al Capitalei Sorin Oprescu.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.