Ponta: Cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Antonescu, decizia PNL mi-a luat o piatră de pe inimă

Premierul Victor Ponta, care a anunțat joi că va candida la alegerile prezidențiale, a declarat că cel mai dificil contracandidat al său ar fi fost Crin Antonescu, decizia PNL de nominalizare a lui Klaus Iohannis drept prezidențiabil luându-i ‘o piatră de pe inimă’.

‘Orice candidat va fi în turul doi va fi un candidat foarte puternic, nu neapărat prin persoana individuală, ci prin faptul că va încerca să strângă voturile cât mai multora în turul II. Dacă mă întrebați strict la nivel personal, cu siguranță cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Crin Antonescu’, a declarat Ponta la Adevărul Live.

El a explicat că dificultatea ar fi provenit din faptul că îi este greu să se lupte cu cei care i-au fost apropiați.

‘În primul rând pentru că mi-a fost prieten și mi-e greu să mă lupt, chiar dacă nu mai suntem acum, mi-e greu să mă lupt cu oameni care mi-au fost apropiați. Din acest punct de vedere, decizia recentă a PNL mi-a luat o piatră de pe inimă’, a afirmat Ponta.
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunțat joi că va cere sprijinul PSD pentru a candida la prezidențiale.

‘Voi candida. Pe 29, marți, voi cere, în cadrul structurii PSD, pentru că am deja sprijinul oficializat al PC și al UNPR, voi cere sprijin pentru candidatură, după care în septembrie avem nevoie de un congres. (…) Marți, la Consiliul Național, voi cere sprijinul partidului meu pentru a candida’, a declarat Ponta la Adevărul Live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.