Ponta conduce România pe drumul cel bun!

Guvernul Ponta urmărește să atingă o creștere economică de 5% pe termen mediu, iar măsurile adoptate recent ne îndreaptă spre această țintă. Continuarea implementării disciplinei financiare și reducerea decalajelor față de alte state din Uniunea Europeană sunt obiectivele pe care ne axăm în următoarea perioadă.

Pentru a deveni “economia de top a Europei de Est”, procesul de creștere economică trebuie menținut și, de asemenea, trebuie să ne concentrăm asupra creșterii competitivității prin stabilizarea legii fiscale și reducerea impozitării muncii. În acest sens, amintesc că România a înregistrat în 2013 cea mai mare creștere economică din Europa, de 3,5%, iar credibilitatea României a crescut și în fața marilor investitori.

Creșterea nivelului de trai al românilor este susținută prin numeroase scheme de ajutor care până în prezent au creat mii de noi locuri de muncă.  O altă direcție implementată de Guvernul Ponta este creșterea masivă a ratei de absorbție a fondurilor europene, doar în septembrie 2014 am ajuns la o absorbițe de 40%. S-a confirmat eficiența unei politici bazate pe creștere economică și dezvoltare, iar noi dacă continuăm acest proces putem să ajungem în 10 ani în topul celor mai competitive țări din Uniunea Europeană!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.