Ponta despre unificarea PNL-PDL: Trădătorii câștigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt

Reuniunea democrat-liberalilor și a liberalilor de sâmbătă este una dintre „reprezentanții ‘Regimului Băsescu'” cu membrii PNL „aleși toți în funcții în 2012 ca reprezentanți ai USL, care atunci luptau cu ‘Regimul'”, consideră premierul Victor Ponta, președinte al PSD.

”26 iulie 2012 — la Romexpo se aflau liderii USL ( adică PSD, PNL, PC , Sorin Oprescu și mulți alții ) alături de românii care doreau să pună capăt ‘Regimului Băsescu’ / în Piața Revoluției erau Băsescu și oamenii lui ( Blaga, MRU, Macovei și alți susținători și profitori ai aceluiași ‘Regim’!). 26 iulie 2014 — la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentanții ‘Regimului Băsescu’ (tot Blaga, MRU, Macovei și alții la fel) ca să se unească cu reprezentanții PNL (parlamentari, președinți, primari și alți demnitari aleși toți în funcții în 2012 ca reprezentanți ai USL care atunci luptau cu ‘Regimul’!)”, scrie, sâmbătă, pe Facebook, premierul.

În opinia sa, „trădătorii câștigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt”.

”Eu cred că cei rămași la poziția din 2012 ne facem doar datoria față de 7,4 milioane de români care au avut încredere în noi — trădătorii câștigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar rușinea lor e compensată de o funcție în ‘Partidul cu 100 de conducători’ ( sau o reunire a ‘nebunilor și mișeilor’ sub același acoperiș)”, mai spune Victor Ponta.

Liberalii și democrat-liberalii se reunesc sâmbătă într-un congres comun pentru aprobarea statutului noii formațiuni rezultate în urma fuziunii și a noii alianțe electorale „ACL PNL-PDL” care va susține candidatul la președinție.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.