Ponta: După 10 ani de război și distrugere ne apucăm să construim

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, a declarat duminică dimineață că a votat pentru că, „după 10 ani de război și distrugere”, a venit vremea reconstrucției.

„Sunt absolut convins și sunt foarte optimist că, după 25 de ani de când ne-am câștigat o libertate pe care ne-o doream foarte mult și foarte mulți — eu atunci aveam doar 17 ani, domnul primar general și-aduce aminte mai bine—, putem să punem punct unei tranziții care nu se mai încheia. Cred că din această iarnă vom fi cu adevărat o țară democratică, o țară europeană și că, după 10 ani de război și de distrugere, putem să ne apucăm să construim. Și o să construim și în București, și în Transilvania, și în Moldova, și pentru românii din afară pentru că, repet, după atâta război și distrugere, e timpul să reconstruim”, a afimat Ponta la ieșirea din secția de votare.

Prim-ministrul a fost însoțit de soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, și de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Ponta a fost întâmpinat cu aplauze la secția de votare de un grup de susținători.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.