Ponta: Nu am semnat cu PP-DD un protocol, dar e foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat miercuri că nu a fost semnat niciun protocol între social-democrați și PP-DD, dar a adăugat că acest lucru este posibil în cursul săptămânii viitoare.

”Nu, nu am semnat, dar este foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare. A fost o primă întâlnire la nivelul președinte, secretar general, la nivelul executiv al celor două partide. Am discutat despre faptul că, dacă cei care vor să continue structura și metodele regimului de până acum, regimul pe care îl știm cu toți sub numele de Traian Băsescu, s-au unit, domnul Blaga, domnul Iohannis și ceilalți domni, e normal ca și noi, cei care din diverse motive și din diverse abordări ideologice nu vrem, și vrem cu adevărat o schimbare din noiembrie să colaborăm, la nivel în primul rând local”, a declarat liderul PSD.

El a admis că este posibil ca PP-DD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat.

”Nu am intrat în detalii. Discută președintele executiv Dragnea. Apoi trebuie să prezentăm structurilor de conducere PSD propunerea finală. E vorba de o colaborare normală — în toate județele în care putem forma majorități. Nu rupem nicio alianță. Facem majorități acolo unde PNL ajută PDL”, a spus Ponta.

Președintele PSD, Victor Ponta, și președintele executiv al social-democraților, Liviu Dragnea, s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, cu conducerea PP-DD.

La întâlnire, din partea PP-DD au participat președintele formațiunii, Simona Man, și secretarul general al partidului, Liviu Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.