Ponta: Refacerea USL, un lucru foarte bun pentru România

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidențiale, a declarat miercuri, la Giurgiu, într-o întâlnire cu membrii și simpatizanții PSD, că este un lucru foarte bun pentru România că se reface USL.

‘Se reface USL, roșul social-democrat, galbenul liberal și albastrul conservator și ăsta e un lucru foarte bun pentru România pentru că așa am fost votați în 2012, ca USL, ca social-democrați, liberali și conservatori și faptul că planul pus la cale de către domnul Băsescu și de către domnul Ioahnnis de a sparge USL-ul și de a reface PDL-ul cu Klaus Iohannis în frunte a eșuat, din punctul nostru de vedere și acesta e un lucru foarte bun pentru România’, a spus Victor Ponta.

El a adăugat că va fi un președinte al tuturor românilor, iar Călin Popescu Tăriceanu un premier european.

Și deputatul Daniel Chițoiu, prezent alături de Victor Ponta în vizita la Giurgiu, a spus că PLR este adevăratul partid liberal din România și acesta îl va susține pe candidatul PSD-UNPR-PC în turul doi al alegerilor prezidențiale.

‘PLR este adevăratul partid liberal, iar Victor Ponta va fi cu siguranță viitorul președinte al României pentru că am pornit împreună în USL, am avut o guvernare bună în USL și refacerea USL se face prin participarea alături de actuala coaliție, a PLR . Din punct de vedere politic sunt alături de județul Giurgiu și în campania electorală pentru turul al doilea PLR va merge alături de PSD în susținerea lui Victor Ponta ca președinte’, a afirmat Daniel Chițoiu.

El a mai spus că viitorul guvern ce va fi condus de premierul desemnat de președintele Victor Ponta, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, va lupta ca Giurgiu și toate județele mai puțin dezvoltate să fie aduse măcar la nivelul județelor mediu dezvoltate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.