Ponta: Veniți la vot pe 2 noiembrie, vreau să fiu un președinte total diferit de Băsescu

Premierul Victor Ponta, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, le-a transmis românilor, vineri seară, pe Facebook, să voteze pe 2 noiembrie, promițând că va fi un președinte „total diferit de Traian Băsescu”.

„Avem nevoie de un alt model de președinte, nu de un continuator al lui Băsescu, cu ideile lui Băsescu și cu oamenii lui Băsescu. Veniți la vot pe 2 noiembrie și votați cu gândul la viitorul pe care vi-l doriți într-o Românie Puternică!”, a scris prim-ministrul pe rețeaua de socializare.

Ponta a susținut că momentul în care ne aflăm este unul „extrem de important” și a argumentat că este suficient de experimentat pentru a deveni președinte.

„Am doar 42 de ani, însă experiență cât pentru 10 vieți; viața mea din ultimii aproape 20 de ani a fost în slujba acestei țări. Am parcurs toate etapele împreună cu voi, mândru că sunt român și încrezător în valorile autentice ale țării noastre. Am reușit, împreună cu voi, și vă mulțumesc pentru asta, să facem o schimbare importantă în urmă cu 2 ani și jumătate. Mai rămâne un pas. De aceea am mare nevoie de sprijinul vostru, al fiecăruia dintre voi!”, a postat prim-ministrul.

Premierul a reafirmat că după alegeri își dorește să facă „pace în România iar președintele și Guvernul să lucreze împreună pentru un proiect care să aducă bunăstare pentru toți românii”.

„Prea mult timp ne-am împărțit între mai multe Românii — a celor bogați și a celor săraci, a celor de la oraș și a celor de la sate, a celor bătrâni și a celor tineri, a celor de peste și de dincoace de Carpați. Nu suntem mai multe Românii! Suntem o singură Românie și putem crește doar dacă suntem uniți, dacă ne ajutăm unii pe ceilalți, dacă politicienii îi reprezintă și pe cei care nu îi susțin”, a mai scris Ponta pe Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.