Porți deschise la Stația de epurare a apelor uzate – Baia Mare

S.C. VITAL S.A continuă activitățile dedicate Zilei Mondiale a Apei și în acest an. În 22 martie, între orele 10.00 – 12.30 deschidem porțile Stației de epurare a apelor uzate din Baia Mare, strada Iazului nr.2 pentru cei care doresc să viziteze acest obiectiv. Prin deschiderea porților la Stația de epurare, suntem în acord cu tema aleasă de ONU și UNESCO  pentru anul 2017,  „ Apa menajeră “.

Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului cu îndrumători. În această zi specială vizitatorii vor cunoaște importanța acestei stații de epurare, fluxul tehnologic al tratării apei uzate, evidențierea investițiilor realizate la acest obiectiv cu ajutorul specialiștilor din cadrul stației.

Societatea va pune la dispoziția celor interesați de acțiune, autobuze pentru transportul la Stația de epurare.

Plecarea se va face din parcarea din lateralul Casei de Cultură, bulevardul Independenței nr.4 la ora 9.30. La finalul vizitei, ora 12.30 se va asigura transportul celor prezenți înapoi la Casa de Cultură.

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. Decizia a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, a fost adoptată, la 22 decembrie 1992, hotărârea prin care ziua de 22 martie devenea Ziua mondială a apei (World Water Day).

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.