Portofel cu bani găsit şi returnat de un angajat al societății S.C. URBIS S.A

La sediul societății S.C. URBIS S.A. Baia Mare s-a primit o scrisoare de mulțumire din partea unui băimărean, care și-a pierdut portofelul cu actele într-un mijloc de transport în comun. Acesta și-a recuperat portofelul de la conducătorul auto Marc Marcel.
”Subsemnatul Oniga Marcel, domiciliat în Baia Mare, str. Progresului, nr. 50, ap. 2, județul Maramureș, posesor al Legitimației de călătorie nr. 9911/2014, am bucuria de a vă comunica următoarele: În seara zilei de 29.10.2014 pe linia nr.1 mi-am pierdut portofelul în autobuz. Mi-am dat seama imediat după coborâre că nu am portofelul, iar autobuzul a pornit repede din stație și în spatele lui se găsea un troleibuz.

Aproximativ după o oră am fost sunat la telefonul mobil de către șoferul autobuzului. Acesta a găsit în portofel cărțile mele de vizită. Ne-am dat întâlnire în stația Pietrosul și șoferul mi-a înmânat portofelul din care nu lipsea niciun document sau bani.
Șoferul se numește Marc Marcel, un om care merită felicitări și rog ca această scrisoare să fie prelucrată cu toți șoferii și controlorii. Încă odată felicitări, aprecieri și mulțumiri”.
Având în vedere gestul conducătorului auto Marc Marcel, conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare l-a recompensat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.