Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce au găsit în „camera cu jucării”

A abuzat sexual şi a ucis peste 60 de femei, fără pic de remuşcare. Nimic nu părea să-i stăvilească pornirile animalice. Pentru a-şi duce la capăt cele mai halucinante metode de tortură, bărbatul a amenajat o „cameră cu jucării”, aşa cum îi spunea el, în care a adunat, într-o ordine bine pusă la punct, după cum se lăuda, instrumentele de tortură. Aceasta este povestea unui criminal care a îngrozit lumea! Ai curaj s-o citeşti? Atenţie, detaliile sunt şocante şi te pot afecta emoţional!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

David Parker Ray, rămas în istorie sub numele de „Ucigaşul din camera cu jucării”, este, poate, cel mai sadic criminal şi violator în serie.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

În copilărie, a fost abuzat sexual chiar de tatăl său. Atât acasă, cât şi la şcoală, copiii de vârsta lui îl torturau psihic.

Poliţiştii şi criminaliştii care au investigat ororile comise de acesta au susţinut că traumele din copilărie i-au marcat atât de tare existenţa, încât, încă de la o vârstă fragedă, a ajuns să-şi urască de moarte semenii. De la simpla „dorinţă” de a face rău, aşa cum a mărturisit, ulterior, la agresiuni şi crime înfiorătoare a fost doar un pas. Pe care l-a făcut fără pic de remuşcare.

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a „echipiat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătuşe, bice, fierăstraie, cuţite, dispozitive de îndepărtat oasele şi câte şi mai câte… I-a spus, paradoxal, „camera cu jucării”. Jucăriile lui…

Printre victimele sale se aflau şi femei cu care acesta începea aşa-zise „poveşti de dragoste”. După ce le momea cu daruri şi vorbe alese, bărbatul le ducea în „camera cu jucării”, unde le tortura până îşi dădeau ultima suflare. Ulterior, s-a aflat că, de multe ori, îşi invita şi prietenii la orgii. Crimele, însă, erau comise de el.

Mergea atât de departe cu tortura, încât, înainte de a-şi ucide victimele, le forţa să asculte înregistrări audio de la crimele anterioare.

De-a lungul timpului, au existat şi femei care au reuşit să evadeze din „camera cu jucării”, însă drogurile administrate de acesta au fost atât de puternice, încât victimelor le-a fost imposibil să-şi amintească ce se întâmplase cu ele.

Soarta a făcut ca, înainte să fie condamnat pentru crimă, Ray să moară din cauza unui atac de cord.

Sursa: realitatea.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.