Povestea vânzării unei garsoniere – află trucuri de la experții imobiliari

Garsonierele sunt de regulă spații mici și practice, însă în egală măsură sunt și ușor subestimate. Când vine vorba de vânzare, mulți proprietari își pun singuri piedici. Aceștia pun pe fugă pe cei interesați, când nu știu cum să procedeze cu prezentarea spațiului. Ajung în cele din urmă să creeze impresia de spațiu și mai mic, de aglomerare, ceea ce pare să sperie pe mulți.

Află ce spun experții imobiliari despre garsoniere de vanzare și ce ar putea să facă o diferență în tranzacțiile realizate în timp util și situațiile celor care ajung la disperarea de a nu face progrese, pe intervale lungi de timp.

Var alb

Cu siguranță că pregătirea spațiului și curățenia după perioada de folosire a spațiului este un scop impus în planul de vânzare. Când vine vorba de a împrospăta pereții cu un strat de var, se recomandă albul fără doar și poate. Acesta creează ideea de spațiu mai extins; în schimb, culorile tari oferă senzația de spațiu ce sufocă, prea aglomerat.

Mobila la înălțime

O soluție pentru a exploata cât mai mult spațiu este să se elimine cât de mult posibil din piesele de mobilier și să se pună accent pe mobilă suspendată. Aceasta va oferi și mai mult spațiu, un truc la care vor putea apela și viitori proprietari.

O proprietate pusă într-o lumină bună

Experţii imobiliari spun că o proprietate care dispune de suficientă lumină este una care se vinde sau cel puțin are mai multe șanse în acest sens. Este de preferat ca vizionarea să se realizeze pe timp de zi. În alte cazuri se alege un moment spre seară pentru a scoate în evidență o priveliște deosebită. Depinde de amplasarea exactă a garsonierei.

Ȋn orice caz, trebuie să se pună accent pe lumină. Mai întâi pe cea naturală, deci este indicat că geamurile să fie curate și vizionarea să fie la prânz. Cât despre lumina artificială, se consideră necesar să existe cât mai multe lămpi, ce completează lustrele. Acestea trebuie să fie în perfectă stare de funcționare, desigur.

Preferati să nu obstructionaţi lumina cu nimic, indiferent că este naturală sau nu. Ideea este de a prezenta celor interesați un spațiu primitor, plăcut.

Pe cont propriu sau cu ajutor?

Un proprietar poate decide ca vânzarea garsonierei pe care o deține să se realizeze pe cont propriu. Nimeni mai bine ca el nu cunoaște atuurile casei și deci știe ce să pună în lumină. Însă. în astfel de cazuri, eforturile sunt puse exclusiv în slujba lui. Așadar, pregătirea spațiului, informarea corectă despre prețuri, evaluarea spațiului din punct de vedere financiar, negocierea și chiar și încheierea tranzacției sunt aspecte pe care un  proprietar le are în grijă.

Pentru o informare adecvată, portalul celor de la compariimobiliare.ro pare să fie o sursă recomandată. Aici se găsesc nu numai anunțuri, ci și ceea ce ține de estimări de preț pentru imobile diverse, din numeroase locații, din întreaga țară.

Desigur că eforturile de a vinde sunt numeroase și trebuie să cunoască și o oarecare constanţă. Insă nici rezultatele nu întârzie să apară când totul se face pas cu pas, cu maximă atenție și ca la carte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.