Iată cum afli parola de Facebook a unei persoane. Nimic mai simplu!

facebook

De fapt, nici macar nu trebuie sa fie hacker profesionist pentru a obtine acces in contul unei persoane de Facebook.

De fapt Facebook permite oamenilor sa obtina accesul in contul altcuiva Facebook fara a cunoaste parola. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti trei prieteni pentru a trimite un cod folosit in procesul de redobandire a controlului unui cont compromis. Tastati cele trei coduri in campurile oferite de scriptul Facebook si…gata. Este mult mai simplu decat pare.

In acest articol va voi descrie aceasta metoda si alte cateva modalitati prin care hackerii (sau chiar oamenii de rand) pot accesa contul de Facebook al unei persoane. Nu va temeti, va voi arata si cum va puteti apara de astfel de probleme.

METODA 1: RESETAREA PAROLEI

Cel mai simplu mod de a hackui contul de Facebook al unei persoane este prin resetarea parolei. Acest lucru ar putea fi realizat mai usor de catre oameni care sunt prieteni cu persoana in contul careia ar vrea sa intre.

Primul pas ar fi obtinerea adresei de email de autentificare pentru contul de Facebook al prietenului dumneavoastra. Daca nu o cunoasteti deja, incercati sa cautati pe pagina lui de Facebook, in sectiunea Contact.

 • Apoi, faceți clic pe “Nu te poti conecta?” ( You can’t connect?)  si introduceti adresa de email a victimei. Contul lor ar trebui sa apara. Click pe “Am uitat parola” (I forgot my password) .
 • Veti accesa acum sectiunea de resetare a parolei. In fereastra urmatoare va vor fi oferite optiuni legate d e modalitatea de resetare: Prin intermediul adresei de email ,prin telefon. Click pe ‘Nu mai ai acces la acestea?’
 • veti fi rugat sa introduceti o noua adresa de email sau un numar de telefon. Folositi un cont de mail al dumneavoastra/la care aveti acces.
 • am ajuns la pasul in care vi se cere raspunsul la intrebarea de securitate. De aici inainte exista 2 cai de rezolvare: fie sunteti atat de informat/apropiat de victima incat ii cunoasteti intrebarea de securitate (caz in care lucrurile merg usor, introduceti raspunsul si primiti pe mailul nou parola), fie continuam tutorialul folosindu-ne de “prietenii apropiati”. Click pe Recupereaza contul cu ajutorul prietenilor.
 • Facebook va prezinta in continuare pasii pentru recuperarea parolei cu ajutorul prietenilor. Click pe Continue.
 • va vor fi afisati prietenii victimei in urmatorii 3 pasi. la fiecare dintre ei va trebui sa alegeti cate unul. Dupa incheierea procesului, fiecare dintre prieteni va primi cate un mail cu un cod care trebuie introdus in ultimul pas.
 • Puteti fie sa creati intre trei si cinci conturi false pe Facebook si adaugati victima la prieteni (mai ales în cazul in care aceasta are obiceiul de a accepta prietenia oricui), sau puteti alege trei la cinci prieteni apropiati de-ai dumneavoastra, care ar fie dispusi sa va dea codurile.

CUM NE APARAM DE ASTFEL DE METODE:

 • Folositi o adresa de email special pentru contul de facebook si nu afisati aceasta adresa pe in informatiile dumnavoastra
 • Atunci cand alegeti un raspuns pentru intrebarea de securitate, faceti in asa fel incat acesta sa fie greu (ganditi-va la el ca la o parola). Nu puneti nume de caini, pisici, aniversari, nume de rude – nici macar nume de invatatoare din clasa a 3 a. Toate aceste informatii sunt colectabile.
 • Invatati despre recuperarea contului de Facebook cu ajutorul prietenilor. Puteti predefini 3 prieteni de incredere din setarile contului, care vor primi codurile in cazul in care contul va fi compromis. In acest fel va puteti feri de neplacerile cauzate de “prieteni” sau de prieteni comuni care pot prelua controlul contului dumneavoastra si a informatiilor pe care le contine.
 • Sursa: techtips.ro, revistablogurilor.ro
Loading...

69 COMENTARII

 1. Cum pot să aflu parola de facebook a unei prietene dacă sunt blocat?Ii stiu numai numărul de telefon. Nume anonimic.

 2. Cum pot afla parola prietenei mele fara sa o resetez ii știu gmail ul cu care se conectează nr de tel tot numai parola nu i știu

 3. Cum pot să aflu parola de facebook a unui prieten dacă sunt blocat?Ii stiu numai numărul de telefon. Nume anonimic.

 4. Cum pot să aflu parola de facebook a unei prietene dacă sunt blocat?Ii stiu numai numărul de telefon. Nume anonimic.

 5. Cum pot să aflu parola de facebook a unei prietene dacă sunt blocat?Ii stiu numai numărul de telefon. Nume anonimic.

 6. Cum pot sami recuperez contul ca mia fost spart,nu mai am acces la nimic,va rog careva sa-mi spuna

 7. Buna , am o problema , contul de Facebook mi a fost spart , nu l pot recupera , ma puteți ajuta ? Persoana respectiva încă se folosește de contul meu ! Ajutați.ma va rog !

 8. vai de capul meu….fratilor asa ceva este imposibil mai ales in wind….cine e ata de naiv?…se spune ca e posibil sub Linux doar ca si acolo este greu ….

 9. Buna ziua. Mă puteți ajuta sa aflu parola la Facebook-ul mamei că a uitat o și numai poate intra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.