PREDARE AUTOSPECIALE DUSTER

pompieri1Astăzi, 21.05., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a avut loc ceremonia de sfințire și predare a autospecialelor Dacia Duster. La ceremonie au participat cadrele ISU Maramureș.
Cheile autospecialelor, care vor fi utilizate pentru munca operativă, au fost predate comandanților de subunități cărora le-au fost repartizate și anume: De- tașamentul de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației și Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș.
pompieri2Tot astăzi, cu ocazia Zilei Eroilor, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au ținut un moment de reculegere în amintirea eroilor căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. De asemenea, la troița din fața Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, cadrele ISU Maramureș au depus o jerbă de flori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.