Prefectul Anton Rohian pe santierul de pe DN 19, intre Pasul Huta si Sighetu Marmatiei

Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş, a făcut in cursul zilei de miercuri, 29 octombrie 2014, o vizită de lucru pe şantierul de reabilitare a DN 19, intre Pasul Huta si municipiul Sighetu Marmaţiei.

Lucrările sunt continuate ca urmare a intervenţiilor făcute de domnul Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş, la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) până la kilometrul 233 (staţia Petrom de la intrarea in Sighetu Marmaţiei), deşi iniţial era finanţată doar reabilitarea porţiunii de drum naţional până in satul Piatra, comuna Teceu.

In momentul de faţă, firma care execută lucrările de reabilitare  toarnă covor asfaltic in zona kilometrului 211 (intrarea in comuna Remeţi). Dacă in următoarea perioadă nu vor fi precipitaţii consistente reprezentantii CNADNR dau asigurări că in aproximativ 10 zile se va ajunge la intrarea in Sighet cu turnarea covorului asfaltic. Lucrările de reabilitare de pe DN 19 se desfăşoară in ritm alert, turnându-se circa 1.200 de tone de asfalt pe zi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.