Vizita Excelentei Sale Ambasadorul Ordinului Suveran de Malta in Romania, baronul Jacob Kripp in judeţul Maramureş.

DSC_0791Prefectul judeţului Maramureş, ing. Anton Rohian, a primit luni, 24 noiembrie 2014, vizita Excelentei Sale Ambasadorul Ordinului Suveran de Malta in Romania, baronul Jacob Kripp. Acesta se afla la prima sa vizita in judeţul nostru din toamna anului 2013 de când a preluat mandatul.

„Mă bucur enorm de mult că am ajuns aici, că am vizitat regiunea Maramureş. Este o zonă cu un puternic specific tradiţional si asta e lucru care-i dă o frumuseţe aparte. Am stat câteva zile in satul Breb, cu un grup de prieteni. Este un loc extraordinar, judeţul Maramureş. Va mulţumesc pentru primirea făcută” a punctat Excelenta Sa, baronul Jacob Kripp.

„Am întâlnit, în urmă cu un an de zile, voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez din Maramureş la o simulare de accident aviatic. Atunci am văzut cat sunt de bine organizaţi si bine pregătiţi pentru o situaţie de criză. Ţin să vă mulţumesc personal pentru că derulaţi in Maramureş programe excepţionale, în beneficiul celor aflaţi în nevoie: vârstnici, bolnavi, persoane cu deficienţe şi alte grupuri vulnerabile” a declarat Anton Rohian.

Cu aceasta ocazie, Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş i-a oferit Excelentei Sale o diplomă de excelentă „Pentru sprijinul acordat de Ordin în planul acţiunilor sociale, educaţionale şi caritabile desfăşurate in judeţul Maramureş”.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.