Prefectul tehnocrat nu a dat avizul pentru un nou viceprimar în Baia Mare

Prefectul tehnocrat nu a dat avizul pentru un nou viceprimar în Baia Mare

Astăzi prefectul județului Maramureș a decis să nu își pună semnătura pe proiectul de Consiliu Local prin care avocatul Țâgârlaș a fost revocat din funcția de consilier local cu atribuții de viceprimar.

Mai mult, acesta a făcut același lucru și în cazul proiectului care prevedea desemnarea unui nou consilier care să îi ia locul reprezentantului PNL. Doar că cele două hotărâri nu aveau nevoie neapărat de avizul de legalitate, dar „hărnicia” celor din Primăria Baia Mare a fost mare și de această dată.

În cadrul ședinței extraordinare desfășurate în cursul acestei săptămâni, reprezentantul PNL a fost revocat din funcție, în locul său fiind ales prin vot secret consilierul Florin Creț. Noul ales băimărean, membru al PMP, a fost ales consilier local cu atribuții de viceprimar prin votul a 13 colegi.

Țâgârlaș a fost ales în funcție cu 10 voturi, la a doua exercitare de vot secret a aleșilor locali și revocat cu un număr de 12 voturi.

În mandatul său de consilier local cu atribuții de viceprimar, avocatul băimărean a avut trei mari priorități. Să se plimbe cu mașina achiziționată de Cristian Anghel, Audi-ul A6, să facă primul drum cu autoturismul de lux la mall și să se instaleze în biroul primarului ales, Cătălin Cherecheș. Doar că ultimul plan nu i-a ieșit, acesta fiind nevoit să își caute alt birou pentru zilele cât a fost în sediul administrației locale.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.