Prefectul Vlad Duruș mediator în conflictul dintre primarul Sighetului și consiliul local, în frunte cu viceprimarul, dna Daniela Onita-Ivascu.

Azi, 22 aprilie 2021, prefectul județului Maramureș  Vlad Duruș a întreprins o vizită de lucru în Sighetu Marmației , având ca obiectiv central medierea conflictului dintre primarul Sighetului, dl Vasile Moldovan, și consiliul local, în frunte cu viceprimarul, dna Daniela Onita-Ivascu.
„Am încercat astăzi să mediez conflictul dintre primarul Sighetului, dl Vasile Moldovan, și consiliul local, în frunte cu viceprimarul, dna Daniela Onita-Ivascu.
Ca prefect, intră în sarcina mea să fac tot ce pot pentru ca astfel de blocaje în administrație să nu existe.Amândoi sunt colegi de-ai mei, avocați, și sper ca în cel mai scurt timp să existe colaborarea de care sighetenii au atâta nevoie.
Amândoi sunt gata să lase diferențele la o parte și să conlucreze pentru municipiu.
Colegii mei, consilierii USR_PLUS sunt alături de dna Viceprimar și vor deblocarea situației cât mai curând posibil. Cetățenii i-au ales ca să ducă Sighetul pe locul meritat, de centru al jumătății de nord a județului.” a menționat  prefectul județului Maramureș , Vlad Duruș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.