Premieră mondială! Tripleți născuți direct infectați cu coronavirus, deși părinții erau negativi. Cum a fost posibil

O familie din Mexic a avut parte de o surprinză neplăcută la nașterea tripleților pe care îi așteptau cu nerăbdare. Cei trei bebeluși s-au născut infectați cu noul coronavirus, în ciuda faptului că ambii părinți au testat negativ.

Tripleții s-au născut în Spitalul Central Ignacio Morones Prietostatul din staul San Luis Potosi, Mexic, și au fost testați pentru noul coronavirus conform procedurileor actuale, informează CNN. Toate cele trei teste s-au dovedit a fi pozitive, în ciuda faptului că părinții au avut rezultatele negative.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cei trei bebeluși, stare de sănătate favorabilă
Secretarul de stat, Monica Rangel, a declarat că bebelușii se simt bine și sunt atent monitorizați: „Tripleții au o stare de sănătate stabilă și sunt monitorizați îndeaproape. Unul dintre ei urmează un tratament cu antibiotice. Sperăm să se vindece cât mai repede pentru a fi reuniți cu părinții lor”.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Premieră la nivel mondial! Este primul caz de acest fel din lume
Autoriățiile și cadrele medicale au fost șocate de acest caz, care este de „nemaiuzit”. Specialiștii investighează mai mulți factori de contaminare, printre care și laptele matern. „Trebuie să analizăm și posibilitatea ca virusul să se fi transmis prin placentă. Momentan nu suntem siguri de nimic, avem doar câteva teorii pe care le testăm. Este important pentru cadrele medicale din întreaga lume să afle cum a fost posibiă această infectare”, a mai declarat Monica Rangel.

În Mexic s-au înregistrat aproape 200.000 de cazuri de coronavirsus. Marți, au fost înregistarte cele mai multe cazuri confirate într-o singură zi: 6.288.

Sursa: antena3.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.