Premiile de Fotografie "Mihai Vasile&quot

ziua-apeiCentrul Român pentru Jurnalism de Investigație anunță lansarea primei ediții a Premiilor de Fotografie "Mihai Vasile".

Concursul va fi organizat în fiecare an și este deschis oricărui fotograf care surprinde obiectiv subiectele delicate din cotidian.  Înscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 01 – 31 august 2015. Decernarea premiilor va avea loc în 12 octombrie 2015.  Premiile  "Mihai Vasile"  se acordă în urma votului unui  juriu format doar din fotografi și  editori din străinatate.

Puteți găsi toate detaliile pe pagina oficială a concursului: www.premiile-mihai-vasile.ro De asemenea, puteți consulta pagina de facebook: https://www.facebook.com/premiilemihaivasile?ref=hlCRJI organizează Premiile de Fotografie  în memoria lui Mihai Vasile, unul dintre cei mai buni fotografi și editori din România, mentorul mai multor generații de fotografi români, decedat în timp ce-și făcea meseria.

Mihai Vasile a fost și membru fondator al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație.  Sponsori: Bitdefender, F64, Four Paws, GreenAd Studio, Zece si Fiii, M&M Militzen & Munch, Centrul Ratiu pentru Democratie, Salomon.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.