Președintele CJ Maramureș , Ionel Bogdan, alături de mediul de afaceri. Întâlnire de succes cu Uniunea Națională a Patronatului Român!

Președintele CJ Maramureș , Ionel Bogdan, alături de mediul de afaceri. Întâlnire de succes cu Uniunea Națională a Patronatului Român!

Un parteneriat solid între administrația județeană și mediul de afaceri este soluția pentru atragerea investițiilor, pentru dezvoltarea județului și pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș :

“Am purtat astăzi discuții cu Uniunea Națională a Patronatului Român pe tema înființării unei comisii consultative în care să se regăsească reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile din Maramureș.

Cred într-un parteneriat real cu mediul de afaceri, sunt deschis la ideea înființării acestei comisii consultative și voi începe curând discuțiile cu antreprenorii pentru a face funcțional cât mai repede acest demers.

De asemenea, am discutat concret despre parcurile industriale, științifice și tehnologice pe care urmează să le dezvoltăm în Maramureș.

Am început deja demersurile pentru aceste proiecte importante pentru dezvoltarea județului.

Acum ne ocupăm de înființarea companiei care va gestiona parcurile industriale, pregătim parteneriatele cu primăriile care dețin terenuri în zonele vizate pentru aceste proiecte și ulterior vom depune cereri de finanțare din fonduri europene pentru a realiza infrastructura de care au nevoie aceste parcuri pentru a fi funcționale și atractive pentru investitori.

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș a fost de asemenea adusă în discuție de reprezentanții UNPR și i-am informat că deja căutăm soluții cu operatorii pentru a deschide rute externe anul acesta, în funcție de evoluția pandemiei și de consecințele economice ale acesteia.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.