Presedintele filialei PRM Maramures a fost exclus din partid

Intr-un comunicat remis de catre Biroul de Presa al PRM, se arata ca presedintele filialei Maramures, si totodata consilier local in cadrul orasului Borsa, a fost exclus din partid:

„In data de 7.07.2018, in cadrul sedintei Biroului Permanent National al Partidului Romania Mare s-a hotarat excluderea din partid a dlui. Apostol Gheorghe Marius.

Excluderea din partid a avut la baza fapte savarsite de susnumitul, prin care s-au incalcat grav atat statulul Partidului Romania Mare, cat si Legea nr.14/2003, care prevede functionarea partidelor politice. Aceste fapte savarsite au fost verificate in prealabil si s-a constatat incalcarea urmatoarelor articole:

– art.30, lit. a, b, d, din statutul PRM

– art. 32, alin.4, din statutul PRM

– art. 16, alin 3, din Legea 14/2003

Decizia de excludere din partid a fost supusa la vot si aprobata in unanimitate de catre membrii Biroului Permanent National al Partidului Romania Mare, in conformitate cu art.34 din statul.

Conform art.32, alin.7, 8, hotararea poate fi contestata de catre dl. Apostol Gheorghe Marius in 30 de zile de la data comunicarii.

Comunicata astazi 9.07.2018″.

Totodata, in aceeasi sedinta, Biroul Permanent National al PRM a decis excluderea din partid a dlui. Adrian Popescu (vicepresedinte PRM), dlui. Irinel Marinescu (presedinte filiala PRM Mehedinti), dlui. Zah Julien Sorel (membru filiala PRM Maramures), dlui. Emil Capalnas (membru filiala PRM Sector 6).

Sursa: ziarultricolorul.ro

Sursa FOTO

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.